Study guides

Q: How do you work out to get 104 for 2years equals how many weeks?

Write your answer...

Submit

Related questions

2 years, 42 weeks, 2 days

2years

There are 52 weeks in a year. Work week is 37.5 52 times 37.5 equals 1950 hours.

Work weeks vary depending on how many weeks a person will be off for vacation. The amount of possible weeks to work in a year is 52.

there are 52 work weeks in an average work year

=there are 84 days in 12 weeks==there are 84 days in 12 weeks==there are 84 days in 12 weeks=

For a 40 hour work week that is 960/40 = 24 work weeks

4 weeks

depends when you work

how many weeks do you need to recieve unempl0yment in ohio

40 weeks

Every week is a work week so 52 weeks.

40 hours per week times 52 weeks per year equals 2080 hours.

About 49 weeks a year

26 weeks

There are 77 days in 11 weeks and 55 work days.

That depends on how many days a week you work and how many weeks you work and how many hours you work.

Based on a standard 5 day working week, there would be 50 work days in 10 weeks.

200,000 divided by 52 weeks in a yeardivided by how many hours you work a weekill do average of 40 hours a week=is about $96.2 dollars per hour

52

11 weeks

11 weeks

11 weeks

37

Normally we work 5 days a week. That is, there are 90 workdays in 18 weeks. The number can change if there is a holiday during this period, of course.